Helena Omfors – Andlig vägledare, lärare, mentor, författare, transmedium, yogalärare & healer

Lightworker Academy & Vita förlag

“Gå kärlekens väg. Gå alltid kärlekens väg. Det är kärlekens väg som tar dig till ljuset.”

Själsligt entreprenörsprogram

September 2022 – januari 2023

Om mig

Sedan 2006 är jag själslig entreprenör. Jag började med enskilda firman YourVision, men omvandlade den 2011 till YourVision Coach Academy AB. Efter det har jag skapat Lightworker Academy AB, VITA Förlag, samt Soullight AB.

Jag är en van kursledare. Flera av mina kurser och utbildningar, har jag skapat i samklang med den vägledning jag har fått.

Jag har haft kurser online och fysiskt, i Sverige och i Spanien. Coaching, andlig vägledning och healing har jag gett både fysiskt och på telefon. Jag har skapat poddarna ”På yttersta grenen” (kom snabbt upp på Poddtoppens lista) och ”Morgonkaffet”, skrivit och gett ut 7 böcker i eget förlag och haft kursgård i 11 år.

Mer finns i pipeline och jag är full av skaparglädje. Jag kan inte tänka mig ett härligare liv än att vara min egen, styra över min egen tid och skapa samt göra det som känns rätt i själen, Helena

Vill du dela dina gåvor med världen?

Har du gått utbildningar och kurser inom coaching, healing, massage, vägledning, yoga eller liknande, har en eller flera idéer, har startat företag eller har för avsikt att göra det? Eller är du i en fas där du vill skapa nytt och förverkliga nya idéer – för att bli den du är i din sanna andliga natur? Vill du få ditt företag att bära dig energimässigt och ekonomiskt?

Nu erbjuder jag ett program för själsliga entreprenörer. Jag vill ge av det jag kan, för att vi ska bli fler som för mänskligheten in i den nya tiden. Vi behövs i detta skifte.

Upplägg:

 • Regelbundna träffar online på zoom från augusti 2022 – januari 2023
 • Inspirationsföreläsningar inom olika ämnen såsom marknadsföring, varumärkes byggande, sociala media, att skapa en podd, att hålla i online events, att skriva och ge ut böcker, skapa hemsidor, att skapa i text och bild, komma över rädslor och hitta mod, att våga bli den du är och göra det som känns rätt i hjärtat mm. Ni som anmäler er har möjlighet att komma med önskemål.
 • Coaching/övningar individuellt i grupp.
 • Ni får ta del av varandras och av mina erfarenheter.
 • Ni får sätta upp handlingsplan till nästkommande tillfälle och få uppföljning.
 • Jag ger andlig vägledning vid behov – för att få in nya infallsvinklar och möjligheter till er, kanske även en och annan kanalisering/healing till gruppen.
 • Ni får uttrycka era behov och jag, tillsammans med andlig guidning, hjälper till så gott vi kan.
 • I gruppen kan ni spegla er själva i varandra, känna stöd, hitta nya möjligheter till samverkan om ni känner för det och vara en del av en gemenskap med andra vackra själar.
 • För att få koll även på det jordiska med bokföring, företagsekonomi, skatteregler, förmånsbil, friskvårdspeng, bolagsordning och dylikt, kommer vi att gå in även på det. Vi behöver alla ett välfungerande rotchakra i vårt företagande.

Tillsammans skapar vi en stödjande, inspirerande och kärleksfull gemenskap.

Datum & tider:

 • Fredag 9/9 kl.8.30-12.30
 • Fredag 23/9 kl.8.30-12.30
 • Torsdag 13/10 kl.8.30-12.30
 • Fredag 4/11 kl.8.30-12.30
 • Fredag 25/11 kl.8.30-12.30
 • Fredag 9/12 kl.8.30-12.30
 • Fredag 14/1 kl.8.30-12.30

Pris: 5900 kr inkl. moms. Delbetalningar är möjligt.

Om du vill vara med, mailar du mig en kort beskrivning av dig själv, vad du har samlat på dig för gåvor på livets väg som du vill dela med dig av, kurser/utbildningar du har gått, vad du har för längtan kring ditt företagande och varför du vill vara med. Jag kommer sedan att välja ut de deltagare som jag känner passar in i programmet. Mail helena@lightworkeracademy.org

Max antal deltagare är 14.

Varmt välkommen, Helena


Add a testimonial from someone who loves your service. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

Jane Doe


Book a free consultation today.

%d bloggers like this: