Helena Omfors – Andlig vägledare, lärare, mentor, författare, transmedium, yogalärare & healer

Lightworker Academy & Vita förlag

“Gå kärlekens väg. Gå alltid kärlekens väg. Det är kärlekens väg som tar dig till ljuset.”

Helena Omfors

Andlig lärare, vägledare, författare, mentor, transmedium & healer

Idag arbetar jag framförallt som andlig lärare, vägledare, mentor, transmedium och healer. Jag skapar mitt liv från själen, gör det jag känner mig inspirerad att göra och lyssnar på den vägledning jag får. I mitt utbildningsföretag Lightworker Academy, har jag under många år utbildat holistiska livscoacher, andliga vägledare, healers och själsliga entreprenörer och haft kurser inom andlighet och personlig utveckling.

Som barn tyckte jag om att skriva, rita, måla, dansa och vara i naturen. Mina intressen gav mig min väg. Jag gick konstskolor och läste sedan psykologi, beteendevetenskap och filosofi vid Lunds universitet. Under ett par år arbetade jag med rekrytering och urval i Stockholm, innan livet tog mig till Santiago de Chile för att bli medföljande diplomat. Jag passade på att lära mig spanska, lära mig keramik, måla, skriva och åka ut till kusten för promenader längs med Stilla havet. Min dotter Linnea kom till världen och vi levde nära varandra.

Livet tog mig vidare till Ottawa, Kanada. Där fick jag min son Adam. Under mina år som småbarnsmamma, arbetade jag konstnärligt och fick kontakt med en andlig lärare. Mitt liv vändes uppochner. Jag började lyssna på mina känslor i stället för på mitt intellekt och kom i kontakt med min själ. Andligheten, yogan, meditationen och möten med fler andliga lärare gav mig ett andligt uppvaknande, mina chakran öppnades och jag fick ett kundalini awakening. Jag började bli vägledd i mitt liv och fick en vision om ett healing center.

I slutet av 2006 blev jag vägledd hem till Sverige igen. Efter en tid som heltidsarbetande rekryteringskonsult och ensamstående tvåbarns mamma dök en kursgård upp. Mina barn och jag flyttade in och verksamheten blommade ut. Under elva år höll jag yogaklasser, meditation med singing crystal bowls, utvecklade chakraresan (yoga, meditation och personlig utveckling), startade förlaget VITA, skrev flera böcker, höll utbildningar inom healing, massage, yoga och livscoaching. Under några år höll jag även kurser i självutveckling i Sitges, Spanien.

När min själsliga kärlek dök upp på kursgården, förändrades livet igen. Vi flyttade till Småland. Jag började jobba mer online och på telefon, men hade även en lokal för kurser och konstnärligt skapande. Jag skrev fler böcker och har nu gett ut 7 böcker: Själens längtan, Hitta din väg och ditt sanna jag, Själslig kärlek, Chakraboken + affirmationskort, Coachande föräldraskap, Samtal med andevärlden och Reiki vägledning & healing. Nu är jag vägledd vidare på min livsväg, har sagt upp min lokal i Eksjö, vår bostad och nya spännande äventyr – Vi har flyttat till Spanien och börjat ett nytt liv. Jag kommer att fortsätta att arbeta i mitt svenska företag – men det kanske kommer att utvecklas på ett nytt sätt. Det känns som om jag kommer att erbjuda fler online events, både själv och med andra.

Varmt välkommen att följa min sida!

Med kärlek, glädje och ljus, Helena

Mer om mig
  • Holistisk livscoach, tidigare PCC (Professionell Certifierad Coach) av ICF (International Coach Federation)
  • Andlig vägledare
  • Transmedium
  • Andlig healer
  • Karuna Reiki Master enligt Holy Fire III
  • Yinyogalärare
  • Chakraresan ledare/utbildare
  • Child Play Yoga Teacher
  • Fil.kand i psykologi, Lunds universitet
  • Massör i heta stenar

Jag har gått flertalet kurser i mediumskap och haft mentor i mitt transmediumskap. Utöver det är det andevärlden som har utvecklat mina förmågor och gett mig fler sätt att arbeta.

Vill du komma i kontakt med mig?

Varmt välkommen att maila helena@lightworkeracademy.org eller fyll i formuläret nedan.

%d bloggers like this: