Helena Omfors – Andlig vägledare, lärare, mentor, författare, transmedium, yogalärare & healer

Lightworker Academy & Vita förlag

“Gå kärlekens väg. Gå alltid kärlekens väg. Det är kärlekens väg som tar dig till ljuset.”

Sedan 2006 är jag verksam som egen företagare inom andlighet, healing och personlig utveckling. Jag har haft ett flertal program inom entreprenörskap och coachat samt väglett många som vill starta eller utveckla sin verksamhet. Sedan 2020 har jag även ett Själsligt entreprenörsprogram för de som vill dela sina gåvor med världen, samt leva ett liv i balans.

Under 11 år hade jag kursgård, sedan många år har jag eget bokförlag och har haft både enskild firma och ett par aktiebolag. Framförallt brinner jag för att utveckla både entreprenörer och företag.

Vill du utveckla dig själv och din egen verksamhet inom andlighet, healing, yoga, livscoaching eller liknande? Känner du behov av stöd och hjälp?

Mentorskap

Som mentor använder jag mig av andlig vägledning, holistisk livscoaching, mina erfarenheter och kunskaper. Jag lyssnar på dina önskemål, dina behov, vad som är din vision och vad som hindrar dig. Min önskan är att du ska kunna arbeta med det din själ längtar efter, med ett liv i balans och ekonomisk trygghet.

Skriv till mig och berätta om dig själv och dina önskemål, så ser vi hur jag på bästa sätt kan vara det stöd du önskar och behöver.

Varma hälsningar, Helena


Helena är alltid väldigt inlyssnande och vågar samtidigt utmana. Jag fick med mig tänkvärda insikter och många saker landade väl direkt under vårt samtal.

Frida L.


%d bloggers like this: