Helena Omfors – Andlig vägledare, lärare, mentor, författare, transmedium, yogalärare & healer

Lightworker Academy & Vita förlag

“Gå kärlekens väg. Gå alltid kärlekens väg. Det är kärlekens väg som tar dig till ljuset.”

Utbildningar inom holistisk livscoaching, andlig vägledning, själsligt entreprenörskap, personlig utveckling, yoga & healing

Jag erbjuder både kurser, utbildningar och program för dig som är intresserad av din egen personliga & andliga utveckling och helande. Men också för dig som vill bidra till andras personliga & andliga utveckling samt helande. I min sanna andliga natur är jag lärare. Jag älskar att undervisa, dela med mig av mina kunskaper, mina erfarenheter och den visdom jag har fått med mig på vägen – se människor växa, utvecklas, komma närmare sin själ och sin sanna natur. Ju fler vi blir som hjälps åt, desto vackrare värld får vi att leva i.

Holistisk livscoach

En utbildning som har sin grund i professionell coaching, men med ett holistiskt synsätt, mer djup och en mer andlig inriktning. Efter utbildningen kan du arbeta som holistisk livscoach eller medial/andlig coach. Utbildningen ges främst live online över zoom, men inleds med en webbkurs som du går själv i din egen takt. Eftersom ni praktiserar både coaching och andlig vägledning på varandra, får du mycket egen utveckling och en boost i ditt eget liv. Läs mer.

Andlig vägledare

En utbildning för dig som har mediala förmågor och vill utveckla dem vidare samt känna större tillit och trygghet i ditt utövande. Du får prova på soul-to-soul reading, chakra scanning, andlig vägledning, medial vägledning, transmediumskap, inspirerat tal, kanalisering i skrift mm. Jag, tillsammans med våra vänner i andevärlden, hjälper dig att öppna upp ytterligare, få mer tydlighet och träffsäkerhet samt mer tillit och professionalitet. En väldigt spännande utbildning, då vi skapar en fin gemenskap – med varandra och med den andliga dimensionens hjälpare och guider. Läs mer.

Själsligt entreprenörsprogram

Ett program för dig som nyligen startat eget företag, har för avsikt att starta eget inom kort eller vill utveckla din verksamhet vidare – gärna inom områdena andlighet, hälsa, personlig utveckling och välmående. Jag har själv varit själslig entreprenör sedan 2005 och kan inte tänka mig något mer inspirerande, utvecklande och givande livsuppdrag. Under programmet delar jag generöst med mig av mina kunskaper, erfarenheter, tips och övningar – alltifrån varumärkesbyggande, marknadsföring, social media management och ekonomi – till kanaliseringar, andlig vägledning och helande övningar. Allt för att du ska få igång din verksamhet, få den att blomma och dessutom fungera för dig energimässigt, hållbart och ekonomiskt. Ett liv i balans. Läs mer.

Om du är intresserad av att utbilda dig hos mig, är du välkommen att läsa mer på www.lightworkeracademy.org eller höra av dig till mig på helena@lightworkeracademy.org

Webbkurser

Jag har även skapat webbkurserna; Coachande samtal, Chakraresan och Fördjupningskurs i chakrasystemet som du kan gå när du vill, var du än är och i din egen takt.

Chakraresan

Hela människan och hela livet finns representerat i chakrasystemet. När du har balans i dina chakran, har du balans i ditt liv. En kurs för dig som vill ha djupgående personlig utveckling, läkning och andlig utveckling samt är beredd att göra yogapass, meditationsövningar och affirmationer regelbundet under 8 veckor.

Läs mer här

Fördjupningskurs i chakrasystemet

För dig som vill lära dig mer om chakrasystemet, respektive chakra och lära känna dig själv genom dina egna chakran. Denna kurs ingår i Chakraresan, men har inte de yogapass som finns i Chakraresan.

Läs mer här

Coachande samtal

Lär dig grunderna i coachande samtals metodik, få övningar och verktyg som bidrar till utvecklande, motiverande och djupgående samtal.

Läs mer här

%d bloggers like this: