Helena Omfors – Andlig vägledare, lärare, mentor, författare, transmedium, yogalärare & healer

Lightworker Academy & Vita förlag

“Gå kärlekens väg. Gå alltid kärlekens väg. Det är kärlekens väg som tar dig till ljuset.”

Vill du ha andlig vägledning med mig?

Jag tar främst emot de som också är ljusarbetare, healers, vägledare och hjälpare – som ska bidra till den nya världen.

Tidigare har jag tagit emot alla som önskat vägledning – i den mån jag har haft tid och möjlighet, men har valt att inrikta mig på mer mentorskap inom andlig vägledning. Mina guider berättar mer om vem du är, vad du har för gåvor och möjligheter. De kan även ge handfasta tips på tillvägagångssätt och healing för att frigöra blockeringar, vid behov. Jag är klärvoajant, klärsentient, kläraudient och “psychic”. Ofta blir det direkt kanaliseringar av guiderna under mina sessioner – alltså som ett inspirerat tal riktat till just dig. Du blir sedd, liksom din själ – andliga natur. De flesta upplever det som att de får ljus, inspiration, kraft och en push i rätt riktning vid mina sessioner.

Jag erbjuder vägledning 1 timme på zoom eller 45 minuter på telefon. Maila mig till helena@lightworkeracademy.org om du är intresserad av att boka tid.

Sedan många år arbetar jag som andlig vägledare. Jag började med coaching, healing och massage, men utvecklade mig inom mediumskap. Under en tid arbetade jag som spiritualistiskt medium, men gick sedan över till att arbeta med guider från den högre dimensionen. Healing med hjälp av andevärlden är vanligt förekommande i mina sessioner, liksom kanalisering – både individuellt och i grupper.

“Har fått ett helt fascinerande vägledande medialt samtal med Helena, där jag har fått bekräftelse på mina funderingar och tankar omkring min egen utveckling och en del av mina framtidsplaner. Har blivit mycket tydligare och enklare att greppa om. Väldigt lugn och behaglig känsla i själen och i hela min kropp under hela samtalet. Känner en härlig lättnad – som att Helena lyfte och skakade av mig det som tyngde och det som varit gömt i mitt undermedvetna. Tusen tack“, Maria G


“Fantastisk upplevelse, höga energier och mycket bra feedback. Så härligt”

Maria B.


%d bloggers like this: