Helena Omfors – Andlig vägledare, lärare, mentor, författare, transmedium, yogalärare & healer

Lightworker Academy & Vita förlag

“Gå kärlekens väg. Gå alltid kärlekens väg. Det är kärlekens väg som tar dig till ljuset.”

Som andlig lärare använder jag hela mig och alla mina verktyg. Jag använder den andliga vägledningen, coachingen, yogan, healingen, chakrasystemet, dagboksskrivande och övningar. Jag ser din själ och låter den få lov att komma fram – för att bli den du är ämnad att vara – och göra det du kom hit för – ditt livssyfte.

Söker du något mer i livet? Är du redo för att möta din själ och följa din själs längtan?Känner du att du är här på jorden för att bidra? Är du beredd att ge dig själv tid för att utvecklas? Har du modet att gå din själsliga väg?

Individuella sessioner

Vi möts online på zoom under en timme. Jag lyssnar på din själ, på dig och guiderna. Vi följer flödet och skapar tillsammans. Syftet är att din själ ska få komma fram, bli den du är i din sanna andliga natur och leva det liv du är ämnad att leva – samt uppfylla ditt andliga syfte. Det kan handla om att förändra något gällande relationen till dig själv, din partner, ditt arbetsliv, starta eget företag eller främja din andliga & själsliga utveckling.

Jag arbetar främst med dig med en själ som är här för att hjälpa till i den nya tiden och skapa en värld i kärlek, ljus och harmoni. Det kan handla om att undervisa i yoga, meditation, healing, vägledning, livscoaching, skapa kurser, utbildningar, starta en podd, blogg eller skriva en bok – eller att på annat sätt sprida ditt själsliga ljus och din kärlek där du är. Du behöver vara beredd att ha självdisciplin, fokus på dig själv och din egen väg, ge dig tid för dig samt hålla lågan vid liv.

Är du intresserad? Varmt välkommen att kontakta mig på helena@lightworkeracademy.org

%d bloggers like this: